Welcome to Our Community

Unlock hidden features. Sign Up for Free Today!

issues while browsing the site

Discussion in 'General Talk' started by Julius, Aug 14, 2016.

  1. Julius

    Julius Veteran
    Builder

    Joined:
    Nov 13, 2015
    Messages:
    155
    Likes Received:
    40
    whenever i go to edit my build, or view someone elses, or open certain subject in the forum my browser is redirected to openbuilds.com, nothing more. Its just a white page. Any ideas? Ive been waiting weeks now to update my build, but whenever I do I get kicked out and back to the builds page.
     
  2. Rick 2.0

    Rick 2.0 OpenBuilds Team
    Staff Member Moderator Builder

    Joined:
    Dec 20, 2013
    Messages:
    1,101
    Likes Received:
    405
    Contact Mark. There was apparently some corruption in the user database and some things may need to be reset to get your user profile back in order.
     
  3. Julius

    Julius Veteran
    Builder

    Joined:
    Nov 13, 2015
    Messages:
    155
    Likes Received:
    40
    even when clicking the link for this from my email i got sent to the blank site!
     
  4. Julius

    Julius Veteran
    Builder

    Joined:
    Nov 13, 2015
    Messages:
    155
    Likes Received:
    40
    even when clicking the link for this from my email i got sent to the blank site!
     
  5. Rick 2.0

    Rick 2.0 OpenBuilds Team
    Staff Member Moderator Builder

    Joined:
    Dec 20, 2013
    Messages:
    1,101
    Likes Received:
    405
    You might read over this thread: Major issues with these forums as it may give you a better idea of what has transpired. You may need to create a temporary login name to get through to Mark (assuming he doesn't find this post first).

    Note: if the link doesn't work, it's the first post down in the bug report section of the forum.
     
  6. Julius

    Julius Veteran
    Builder

    Joined:
    Nov 13, 2015
    Messages:
    155
    Likes Received:
    40
    well, it took me every day since you replied before I could load this! Mark, any ideas? I might have to reach out on google+ instead since that does work. My build also wont publish, all the text is saved there but doesnt appear on the build/discussion.
     
  7. Mark Carew

    Mark Carew OpenBuilds Team
    Staff Member Resident Builder Builder

    Joined:
    Jun 28, 2013
    Messages:
    1,817
    Likes Received:
    919
    You should be back up and running now we did have a db issue that we are working to fix any corrupted accounts. Future issues can be sent to Support@OpenBuilds.com Thank you.
     
    Barry Danks and GrayUK like this.

Share This Page

  • About Us

    The OpenBuilds Team is dedicated helping you to Dream it - Build it - Share it! Collaborate on our forums and be sure to visit the Part Store for all your Building needs!
  • Like us on Facebook

  • Support Open Source FairShare Program!

    OpenBuilds FairShare Give Back Program provide resources to Open Source projects, developers and schools around the world. Invest in your future by helping others develop theirs!

    Donate to FairShare!